Onderwijs- en opvoedkundig advies

Soms hebben kinderen met situaties te maken, problemen of gedrag waar ouders geen grip op kunnen krijgen.

Ik wil graag helderheid en duidelijkheid creëren in situaties, die zowel onderwijs gerelateerd zijn als opvoedkundig voor ouders. Als we merken dat een kind niet meer lekker in zijn vel zit en gaat vastlopen, gaan we zoeken naar een passende oplossing.

Ook wil ik graag de verbindende factor zijn tussen ouders en school in het belang van het kind. Wat houdt het onderwijs in? Wat wordt er verwacht van kinderen? Waar kan ik met mijn vragen terecht? Welke paden moet ik bewandelen? Advisering en meedenken met ouders in breedste zin van het woord.

Allemaal situaties die ons kunnen overkomen en waar we niet altijd invloed op hebben. Hierin wil ik met een luisterend oor, ouders adviseren en informeren. Het is mijn bedoeling om zowel ouders als kinderen in hun kracht zetten.

Bekijk andere specialisaties

Persoonlijke coaching en advisering

Wat betekent persoonlijke coaching en advisering voor jou? Voor velen van ons is het herkenbaar dat we niet altijd lekker in ons vel zitten of de balans kwijt zijn.

Hooggevoeligheidsdeskundige voor volwassenen

Hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid is een aangeboren eigenschap. 1 op de 5 personen is hoogsensitief. Maar wat is eigenlijk hoogsensitiviteit?

Hooggevoeligheidsdeskundige voor kinderen

1 op de 5 personen is hoogsensitief. Op een school van 1000 leerlingen betekent dit dat er 200 hoogsensitieve leerlingen zijn.