Even voorstellen

Mijn naam is Niese Klaziena van der Weij. In 2024 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Na alle opgedane levenservaringen en werkervaring in het onderwijs werd het voor mij tijd om een nieuw pad in te slaan.

Met veel enthousiasme heb ik als leerkracht op verschillende basisscholen gewerkt en in gevarieerde groepen voor de klas gestaan. Tijdens deze periode zag ik ook meerdere kinderen die worstelden met hun identiteit, hun eigenwaarde en hun gevoelswereld en de impact die dat heeft op deze kinderen. Ook zag ik ouders met zorgen en vele vraagtekens over het welbevinden van hun kind. Gaandeweg wilde ik meer voor deze kinderen en hun ouders kunnen betekenen.

Naast leerkracht ben ik ook remedial teacher, Ik leer leren trainer, luisterkindwerker, Reiki master, HSP en HSK coach. Ik ben een gedreven persoon met een open houding, die mensen en kinderen een fijn en goed gevoel kan geven en kan begeleiden in hun ontwikkeling. Hierbij gebruik makend van een sterk analytisch vermogen.

Ik ben betrouwbaar, sociaal, oprecht en heb een groot empathisch vermogen. Ik kan zonder oordeel en zonder eigen belang naar een ander luisteren. Ik stel mensen op hun gemak en geef ze zelfvertrouwen en zet ze in hun kracht. Ik maak mensen bewust van hun kunnen. Daarnaast zie ik wat iemand nodig heeft, wat iemand zijn valkuilen zijn en wat iemand zijn talenten zijn. Ik weet de vinger op de zere plek te leggen en een eerlijk welgemeend advies te geven.

Met mijn vriendelijkheid, geduld en rust kan ik anderen een steun in de rug bieden. Daarnaast ook een duwtje in de rug als dat nodig is, zodat dit zelfvertrouwen geeft om verder te gaan. Ik bied anderen een luisterend oor, eerlijkheid en oprechtheid. Ik ben positief ingesteld, oplossingsgericht en behulpzaam.

Ik ben in staat om mensen oprechte feedback te geven. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten. Dat ze als persoon gezien, gehoord en gewaardeerd worden.

Kortom een liefdevolle en oprechte aandacht voor de medemens!